ΠΑΤΗΣΙΩΝ 339Γ - Άνω Πατήσια, Αθήνα, Τηλ. 210.2287266 , http://xara.gr

Smart guide life

Smart guide goes onLine! 

 
Καλως ήλθατε στην διαδικτυακή έδρα του πιο ενημερωμένου οδηγού πόλης (κάθε ελληνικής πόλης)!
Μετά από μια πετυχημένη πορεία ως ένθετος στα κορυφαία περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας (Κλικ, Men, Marie Claire, Cosmopolitan, FREE, Ελ. Τύπος, Real News) η βασική ομάδα του Smart guide αποφάσισε να φτιάχνει ένα δυναμικό πόρταλ στις οποίες συγκεντρώνονται ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις για καφέ, μπαρ, beach bar, κλαμπς, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία και rent a car για τις διακοπές σας, σε όλη τη χώρα. 
Υποσχόμαστε να αναρτούμε δοκιμασμένες προτάσεις απόλαυσης για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε ημέρα του μήνα και φυσικά, για κάθε πορτοφόλι. Υποσχόμαστε επίσης να διατηρούμε τις προτάσεις μας πάντα φρέσκιες, να επιλέγουμε μόνο από τα πιο ποιοτικά μαγαζιά και να δοκιμάζουμε κάθε νέα άφιξη στο χώρο της Καλής Ζωής (the greek way)! 
Mην ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

Κατηγορίες

Koo Club

Smart Προτασεις

   Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.