Κατηγορίες

Koo Club

Sempre Café

Σαρανταπόρου 51, Περιστέρι Τηλ.: 210-5787043, www.sempre-cafe.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Στην καρδιά του Περιστερίου βρίσκεται το Sempre Café, ένα από τα καλύτερα μπαρ-καφέ, που ξέρει να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το Sempre ανοίγει τις πόρτες του από τις 8 το πρωί, προκειμένου να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα φιλικό και ζεστό, open space περιβάλλον, και παραμένει ανοικτό μέχρι να… ξεχαστείτε πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό, παρέα με φίλους και το καλύτερο crowd της πόλης. Το άψογο, γρήγορο μα κυρίως ευγενικό σέρβις σε συνδυασμό με τη μίνιμαλ διακόσμηση και τις lounge/house μουσικές επιλογές, έχουν δικαιωματικά αναδείξει το Sempre στο απόλυτο hot spot, ενώ δεν ξεχνάει να ικανοποιήσει όλες τις… ορέξεις σας, αφού ο κατάλογος με τα γευστικά σνακ δεν τελειώνει. Ένα καφέ-μπαρ που δίνει καινούργιο ορισμό στη λέξη «στέκι». Σύντομα αναμένεται να γίνει το δικό σας!


 

Μύρισε Ιταλία!
Ο Θάνος Ελμαζης bartender του sempre cafe στο περιστέρι μας προτείνει το "Italian job" κοκτέιλ cheers!


Cocktail:

The Italian Job



Ingredients:
50ml Aperol
20ml passion fruit
15ml lemon juice
2bsp μαρμελάδα τριαντάφυλλο
top up: Prosecco

Εκτέλεση:
Βάζουμε στο shaker τα υλικά μας με πάγο, και χτυπάμε καλά.
Σερβίρουμε σε ποτήρι balloon.
Top up, prosecco.
Στολίζουμε το ποτήρι μας, με ένα μικρό τριαντάφυλλο.




Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.