Κατηγορίες

Koo Club

Συν Αθηνά

Ηρακλειδών 2, Θησείο Τηλ. 210-3455550, www.sinathina.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πολυχώρος με τρία επίπεδα όπου οι απολαυστικές γεύσεις, τα αξέχαστα events και τα πρωτότυπα κοκτέιλ μετατρέπουν τη διασκέδασή σας σε μία απίστευτη εμπειρία.
Από νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο όροφος και η ταράτσα διατίθενται για γάμους και λοιπές εκδηλώσεις.
Γίνετε μέλος στο club Συν Αθηνά στο www.sinathina.grΝέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.