Κατηγορίες

Koo Club

Fruzaty Cafe

Ελαιών 42, Κηφισιά - Νέα Κηφισιά, Τηλ. 210 62 32 619,  211 01 20 841

Περισσότερες λεπτομέρειες

Από τα καλύτερα στέκια της Κηφισιάς. Της περιοχής, δηλαδή, που τα τελευταία 2 χρόνια έχει γίνει η σημαντικότερη clubland της Αττικής. Κάθε εβδομάδα ανοίγει κι ένα καινούργιο μαγαζί. Και εδώ είναι η ουσία: Το Fruzaty δεν είναι new entry με υψηλές προσδοκίες. Λειτουργεί από το 1995 και πλέον έχει αποδείξει την αξία του. Είναι από τα παλιά, τα γνήσια στέκια των ΒΠ.
 
Βρίσκεται στην Πλατεία της Νέας Κηφισιάς. Παίζει σωστές μουσικές, είναι πολύ όμορφο, αν και συνήθως είναι τόσο γεμάτο που δε σου επιτρέπει να θαυμάσεις τη διακόσμηση -αρκεστείτε στο λόγο μας, αλλιώς επισκεφτείτε το νωρίς.
 
Σερβίρει μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, σάντουιτς, ελαφρυά πιάτα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το εννοούμε. Εχει ξεχωριστό espresso, δουλεμένα snack και γλυκά με αυθεντική σπιτική γεύση, υπέροχες σαλάτες, εξαιρετικό παγωτό γιαούρτι με φρέσκα φρούτα.Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.