Κατηγορίες

Koo Club

Café-Café

Αιμ. Βεάκη 60, Περιστέρι, τηλ. 210 5720060, https://www.facebook.com/Cafe.Cafe.Peristeri

Περισσότερες λεπτομέρειες

Στο φενγκ σουι, το οκτώ θεωρείται πολύ τυχερός αριθμός, αφού ο ήχος του ακούγεται παρόμοια με εκείνον της ευημερίας στα Κινέζικα. Το οκτώ είναι όμως ο τυχερός αριθμός και της διασκέδασης αφού τόσα κεράκια έσβησε εφέτος στην τούρτα του το Lounge Café-Bar, Café-Café στο Περιστέρι.
Με…φανερό άσσο στο μανίκι του τα φοβερά κοκτέιλ, δια χειρός Ιάσονα Παπαδόπουλου, Greek World Class Diageo Reserve finalist 2013, μπαίνει η πρώτη «μεζούρα» καλής διάθεσης (δοκιμάστε ένα gold diggers και θα μας θυμηθείτε) που απογειώνεται με freestyle ήχους και το πιο feel-good crowd της περιοχής. Θα νιώσετε όμως ακόμα πιο ωραία αν τιμήσετε και τις γαστρονομικές επιλογές, αφού με εμπροσθοφυλακή τα εκπληκτικά burgers (με μόνο €7,50 παρακαλώ) μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τοστ, αραβικές πίτες, ομελέτες και club-sandwich ενώ από τη 1μ.μ. μέχρι τις 12 το βράδυ τη σκυτάλη παίρνουν υπέροχες μακαρονάδες, finger food, φιλέτο κοτόπουλο και πολλά ακόμη.
Το Café-Café όμως ξέρει να διαφέρει εκεί που πρέπει, στην ουσία. Γι αυτό και οι τιμές του είναι εξίσου «απολαυστικές» με όλα τα υπόλοιπα αφού το απλό ποτό κοστίζει €6,50 (τα κοκτέιλ €8), το κρασί (ποτήρι) €4,50 ενώ για το φαγητό υπολογίστε περίπου €8/άτομο (χωρίς κρασί).
Last but not least, η απίστευτη ποικιλία του σε επιλογές για τους λάτρεις του ρούμι η οποία περιλαμβάνει 50 ετικέτες! Μεθύσατε;



Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.