Κατηγορίες

Koo Club

Art Club

Λασκαράτου 5 & Ηρακλείου , Άνω Πατήσια, τηλ. 6977914073, 6974652376

Περισσότερες λεπτομέρειες

Η διασκέδαση είναι τέχνη. Και ως τέτοια χρειάζεται ταλέντο για να μπορείς να την χαρίζεις στους θαμώνες σου κάθε βράδυ. Αν βρεθείτε στο Art Club θα καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι του έχουν αυτό το μοναδικό χάρισμα και ταλέντο γνωρίζοντας παράλληλα όλα τα μυστικά για να βγάζουν από μέσα μας την καλύτερη διάθεση.
Μπορεί να το ισχυρίζονται πολλοί, εδώ όμως πραγματικά ισχύει ότι ο χώρος έχει κάτι το μοναδικά ζεστό και οικείο και ότι οι παρουσίες που θα δεις εδώ «βγάζουν» χαρά. Εξάλλου, οι επιλογές και μόνο στα ελληνικά που παίζουν, φτάνουν για να σε ανεβάσουν στο τραπέζι χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν τώρα δεν θες να ανέβεις στο τραπέζι αλλά προτιμάς την «πίστα», κάθε Πέμπτη βράδυ είναι δική σου αφού εδώ και οκτώ χρόνια το Art Club διοργανώνει το πιο επιτυχημένο karaoke night της πόλης. Αν δεν μας πιστεύετε δεν έχετε παρά να το τραγουδήσετε…συγνώμη να το διαπιστώσετε μόνοι σας.

1 επιπλεον προϊοντα στην ιδια κατηγοριαΝέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.