Κατηγορίες

Koo Club

Enzzo De Cuba

Αγ. Παρασκευής 70, Μπουρνάζι, τηλ. 210-5782610-11, http://www.facebook.com/groups/113281039125/

Περισσότερες λεπτομέρειες

ENZZO CLUB
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί all time classic, αφού από το 1997 αποτελεί σταθερά το meeting point των clubbers της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο. Ζωντανή ατμόσφαιρα, εκρηκτικά cocktail και διάθεση που παραμένει στα “κόκκινα” όλη τη νύχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Ένας ιδιαίτερος χώρος σας φιλοξενεί από νωρίς το πρωί για espresso αλλά και ελληνικό καφέ στη χόβολη, το απόγευμα για γλυκά και σνακ, και μέχρι αργά το βράδυ για διασκέδαση εκτός ορίων.

ENZZO DE CUBA
Φανταστήκατε ποτέ ότι ένα ταξίδι μέχρι την εξωτική Κούβα θα μπορούσε να διαρκεί τόσο λίγο όσο μια βραδινή βόλτα στο Μπουρνάζι; Στην περίπτωση του Enzzo de Cuba αυτό ακριβώς συμβαίνει. Το Enzzo de Cuba αποτελεί ένα χώρο-ιδεολογία. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Havana Vieja, το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κούβας, μιας χώρας με ιδιαίτερους ανθρώπους και ξεχωριστή κουλτούρα. Οι φοίνικες που υψώνονται στο κέντρο της λιθόστρωτης πλατείας, η μητρόπολη του mojito, το La Bodeguida del Medio και το εργοστάσιο πούρων Partagas είναι μερικά από τα σκηνικά του Enzzo de Cuba που θα ξυπνήσουν γλυκές αναμνήσεις σε όσους έχουν ταξιδέψει στην Κούβα αλλά και έναν απροσδόκητο πόθο σε όσους δεν έχουν πάει να την γνωρίσουν.Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.