Κατηγορίες

Koo Club
Iria Rent a car Μεγιστοποίηση

Iria Rent a car

Βίντσι Παροικιά, Πάρος Κυκλάδες, Τηλ. 22840 21232, Fax 22840 24330, [email protected], http://www.iriacars-paros.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Παροικιά της Πάρου στην παραλιακή οδό προς τα Λιβάδια. Θα το δείτε μόλις περάσετε το τελωνείο και το Σούπερ μάρκετ "Ατλάντικ" ακριβώς δίπλα στην καφετέρια Μαρίνα.Το γραφείο μας βρίσκεται στην Παροικιά της Πάρου στην παραλιακή οδό προς τα Λιβάδια. Θα το δείτε μόλις περάσετε το τελωνείο και το Σούπερ μάρκετ "Ατλάντικ" ακριβώς δίπλα στην καφετέρια Μαρίνα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και να ρίξετε μια ματιά στα αυτοκίνητα που διαθέτουμε καθώς και στις τιμές τους κάνωντας κράτηση απευθείας αν το επιθυμείτε!

1 επιπλεον προϊοντα στην ιδια κατηγοριαΝέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.