Κατηγορίες

Koo Club

Koo Club

Φηρά - Σαντορίνη Tηλ: +30 22860 22025,  email:[email protected], http://www.kooclub.gr  
 
 
 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συναγωνίζεται σε φήμη την ίδια την Καλντέρα, αφού είναι τόσο διάσημο όσο και το εκπληκτικό γεωλογικό φαινόμενο που το φιλοξενεί. Το Koo δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου «εκρηκτικό» σε ό,τι κάνει. Δηλαδή στο να βάζει φωτιά στις νύχτες μας και να μας γεμίζει με αυτό το μοναδικό dancing feeling και με happenings και events που κάνουν κάθε νύχτα εδώ εντελώς ξεχωριστή και να μην μοιάζει ποτέ με την προηγούμενη ή την επόμενη. Στο πιο ρομαντικό, ίσως, νησί του κόσμου -σε λίγο θα ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς για honeymooners- το Koo ξέρει να ικανοποιεί και αυτή τη διάθεση σας. Ο εξωτερικός χώρος με τα τρία μπαρ θα σας χαλαρώσει και θα βγάλει την πιο tender πλευρά σας, κάτω από τα αστέρια και ανάμεσα στους κοκοφοίνικες. Σε αυτό ακριβώς το περιβάλλον, όπου 26 χρόνια τώρα οι άνθρωποι του Koo Club παραδίδουν μαθήματα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

0 επιπλεον προϊοντα στην ιδια κατηγοριαΝέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.