Κατηγορίες

Koo Club

Rex

Καποδιστρίου 66 - Κέρκυρα, τηλ. 26610 39649, www.restaurantrex.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πιστό στην παράδοση του νησιού και στην αρχιτεκτονική που δένει απόλυτα με το ιστορικό κέντρο (βρίσκεται πίσω από την πλατεία Λιστόν) και στην κουζίνα αφού εδώ θα δοκιμάσεις αυθεντικές Κερκυραικές γεύσεις όπως μοσχάρι σοφρίτο, κόκκορα παστιτσάδο, ψάρι μπουρδέτο και χταπόδι με μανιτάρια.
Θα δοκιμάσεις επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες.
Ανοιχτό από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 12.00 το βράδυ.Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.