Κατηγορίες

Koo Club

Baos

Το νέο Cocktail bar στην καρδιά της Μικρής Βενετίας στην Μύκονο που ήρθε να ταράξει την απογευματινή σας διασκέδαση!
Cocktail bar & Afternoon party!


Little Venice
Mýkonos, Kikladhes, Greece
T: +30 2289029217
+30 2289077404

For reservations: +30 6944385959
Email : [email protected]

 www.semeligroup.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

Eπαναστατική και περιπετειώδης, η Μύκονος κρατά τους θρύλους της ζωντανούς. Το μικρό νησάκι που αντικρίζεις ακριβώς απέναντι από την Μικρή Βενετία κάποτε ήταν το ορμητήριο του Μυκονιάτη πειρατή Γεωργίου Μπάο.
Από τις μεγαλύτερες μορφές της πρώτης επανάστασης που γίνετε το 1770 με την βοήθεια των Ρώσων, ο Γεώργιος Μπάο  πολεμά σθεναρά κατά των Τούρκων και προστατεύει την πατρίδα του. Από το μικρό αυτό ερημονήσι ξεκινά τις επιθέσεις του και λεηλατεί
τα καράβια των Τούρκων κατακτητών όταν αυτοί τα αράζουν στο στενό ανάμεσα από τα δύο νησιά. Το νησί του παραχωρείται ως επιβράβευση για τις ηρωικές υπηρεσίες του και από τότε φέρει το όνομα του. Μόλις ένα ναυτικό μίλι από τη Μύκονο, στο νησί του Μπάο έχει μάλιστα χτιστεί ένα εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου προς τιμήν του θρυλικού αγωνιστή που διαφέντεψε τις ακτές της Μικρής Βενετίας.
 
Σήμερα, ένας νέος θρύλος γεννιέται στη Μύκονο. Αντλώντας έμπνευση από τη μορφή του γενναίου Μπάο, το ομώνυμο μπαρ παίρνει σάρκα και οστά, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική του ένδοξη ιστορία. Στο πνεύμα του συνονόματου του ηρώα, το Bao’s, με επαναστατική διάθεση, τολμηρά cocktail που δυναμιτίζουν τον ουρανίσκο  και  μουσικές από όλο τον κόσμο έρχεται να γίνει το ορμητήριο για τις περιπέτειες σου στο νησί των ανέμων.
 
 Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.