Κατηγορίες

Koo Club

creparea

Παραλιακή οδός Χώρας Νάξου, Τηλ.: 2285 022068, fb: creparea.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Eίναι γνωστό ότι η Νάξος φημίζεται για τα τυριά της. Τί καλύτερο όταν μπορείς να τα δοκιμάσεις μέσα από μία κρέπα! Γραβιέρα, απλή ή καπνιστή, αλλά και το σπάνιο «Αρσενικό» Νάξου τυλίγονται σε λαχταριστές αλμυρές λιχουδιές. Από τις 10:00 το πρωί έως τις 05:00 του πρωινού της επόμενης, μπορείτε να γευτείτε ακόμη brunch, pancakes, burgers, club sandwich.
Aλλα και οι γλυκατζήδες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφου σερβίρονται και γλυκές απολαύσεις σκέτη κόλαση!Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.