Κατηγορίες

Koo Club
Clochard Εστιατόριο Μεγιστοποίηση

Clochard Εστιατόριο

Προξ. Κορομηλά 4, Θεσσαλονίκη, Τηλ.2310-239805, www.clochard.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΧΩΡΟΣ:  Ανακαινισμένο εξολοκλήρου το γνωστό εστιατόριο προβάλλει τώρα ένα πιο minimal και γήινο πρόσωπο. Το εκλεπτυσμένο περιβάλλον, μεμερικές πινελιές πολυτέλειας, που δεν τις διακρίνει η υπερβολή, δίνει το στίγμα φρέσκιας διάθεσης, διατηρώντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του ζεστού και φιλόξενου χώρου.
ΚΟΣΜΟΣ: Στα τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργίας του, έχουν περάσει όλες οι προσωπικότητες από την πολιτική, τη δημοσιογραφία και το χώρο του θεάματος. Επώνυμοι αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας δίνουν καθημερινό ραντεβού για να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Κυρίως ξένη μουσική με μικρές δόσεις ελληνικής που φροντίζει να εναρμονίζεται με τις διαθέσεις του κόσμου. Αξέχαστα στους θαμώνες μένουν τα πάρτι που διοργανώνει με επιτυχία ο ιδιοκτήτης Γιώργος Βασίλογλου.
ΚΟΥΖΙΝΑ: Κλασικές αγαπημένες συνταγές προσφέρονται άψογα εκτελεσμένες, αρκετές φορές καλύτερα και από σπιτικό φαγητό. Γεύσεις ισορροπημένες, ελαφρές, καθαρές από την ελληνική και την διεθνή Κουζίνα.
ΚΡΑΣΙ: Το εστιατόριο διαθέτει περισσότερες από 150 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό κυρίως αμπελώνα.
ΒΡΑΒΕΙΑ: Το Clochard στη διάρκεια της πολυετούς πετυχημένης λειτουργίας του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις με πιο πρόσφατη την βράβευση για έκτη συνεχόμενη χρόνια στους Χρυσούς Σκούφους.Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.