Κατηγορίες

Koo Club

My Plate

Περσεφόνης 43 - Γκάζι Τηλ. 210-3451606, www.myplate.gr, e-mail: [email protected]oo.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

 Σ΄ένα μοντέρνο χώρο, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, οι ιδιοκτήτες των Μυκονιάτικων Semeli Hotel και Semeli the bar, παρουσιάζουν μια νέα αντίληψη του παραδοσιακού ψητοπωλείου.

Ο σεφ Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά και φρέσκα υλικά αναδεικνύει και εμπλουτίζει παραδοσιακά εδέσματα.
Δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το καλαμάκι με μαστέλο Χίου καθώς και τα μπιφτέκια γαλοπούλας που απογειώνουν τη γεύση.
Η θέση του μαγαζιού, στην Κεντρική πλατεία του Κεραμεικού, αλλά και το design του χώρου, μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να απολαύσουν και τον καφέ με τα παρελκόμενα του καθόλο το 24ωρο.Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.