Κατηγορίες

Koo Club

Τα περισσότερα μαγαζιά εκείνη τη νύχτα θα είναι γεμάτα γυναικοπαρέες έτοιμες να τσουγκρίσουν ποτήρια με νέες συγκινήσεις και να χορέψουν με την τύχη τους. Η Αθήνα για μια νύχτα θα μεταμορφωθεί σε γυναικο-παράδεισο. Και αυτό είναι το κατάλληλο site.

Η ιστορία έχει ως εξής: Στις 8 Μαρτίου του 1857 οι εργαζόμενες στις βιομηχανίες παραγωγής ρούχων βγήκαν στους δρόμους ντυμένες με τις λευκές τους ποδιές διεκδικώντας αμοιβές ίσες με των ανδρών. Η συγκέντρωση πνίγηκε στο αίμα. Αλλά έτσι γεννήθηκε ο δρόμος για την ισότητα των δύο φύλλων, στον δυτικό κόσμο. Η «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» καθιερώθηκε το 1910 στη Δεύτερη Διεθνή Διάσκεψη Σοσιαλιστριών στην Κοπεγχάγη, μετά από πρόταση της γερμανίδας Σοσιαλίστριας Klara Zetkin. Το 1977 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε την 8η Μαρτίου κάθε έτους ως την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη».

Το παρόν έχει ως εξής: αν ανατρέξετε στο smart guide life θα βρείτε όλα τα εστιατόρια και τα μεζεδοπωλεία που έχουμε επισκεφτεί και μας έχουν κάνει να περάσουμε καλά. Εκείνη την ημέρα τα περισσότερα θα είναι κλεισμένα από παρέες γυναικών, οπότε καλό θα ήταν να προλάβετε από τώρα να κάνετε κράτηση.

Στη συνέχεια πρέπει να πάτε στα bar και τα clubs. Και να σημειώσετε τα τηλέφωνα από όσα σας φαίνονται από την περιγραφή πιο κοντά στα κέφια σας. Αξίζει να πάρετε ένα τηλέφωνο και να ρωτήσετε πόσο πριβέ και πόσο τρελό θα είναι το πάρτι που θα ετοιμάσουν. Ορισμένα θα έχουν και προϋποθέσεις…

Φτιάξτε από τώρα το πλάνο της βραδιάς για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσετε το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ  διασκέδασης. Οι διευθύνσεις που αξίζουν είναι όλες μέσα σε αυτό το site. Αρκεί να ενώσετε σωστά τις τελείες στον «χάρτη»…Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.