Κατηγορίες

Koo Club

Ο πιο ενημερωμένος οδηγός διασκέδασης και γεύσης! Από το 1997 συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις για καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπς για κάθε πόλη και κάθε νησί της Ελλάδας. Συλλέγουμε με προσοχή και παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη μόνο τις πιο «έξυπνες» ιδέες και λύσεις για φαγητό, χορό, ποτό, καφέ και dolce vita

Ξεκίνησε μέσα στο περιοδικό Κλικ, τότε που η Ελλάδα ήταν ακόμη ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της Ευρώπης (αν όχι του κόσμου). Την επόμενη χρονιά μπήκε ως ένθετο και στο ΜΕΝ, αλλά και Out of Limits. Από τον Νοέμβριο του 2001 τον βρίσκατε μαζί με το Marie Claire και το Cosmopolitan. Το 2003 έγινε βασικό ένθετο του κορυφαίου σε πανελλήνια κυκλοφορία μηνιαίο περιοδικό FREE. Με λίγα λόγια, ο Smart guide ήταν πάντοτε στα καλύτερα περιοδικά της Ελλάδας. 

Ένας περπατημένος τουριστικός οδηγός έξυπνης διασκέδασης είναι χρήσιμος όσο ποτέ. Η ομάδα τους Smart guide ψάχνει και προτείνει μόνο όσα μέρη είναι «ψώνια με την ποιότητα». Όποιος παρέα με τον Smart guide (νυχτο)περπατεί, όλα τα καλά, τα ζει.  


 

 



Νέα


 Απέναντι...γαλάζιο

 

24 Αγαπημένες Κυκλαδίτικες Παραλίες

 

Cuba Gastronomia

          

Ένα ταξίδι στο αντί – θετο.
Σε τέσσερα νησιά που ξεχωρίζουν
με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία τους,
τους λιγοστούς ή και
ανύπαρκτους κατοίκους τους, την
ανεπιτήδευτη ομορφιά τους, όλα τους
όμως με ένα κοινό σημείο: Το «αντί» τους!

      

Σ’ ένα καθαρά υποκειμενικό ζήτημα, ο
Γιάννης Τούντας επιλέγει τις δικές του
αγαπημένες, έχοντας «σαρώσει» στην
κυριολεξία, κάθε νησί δεκάδες φορές,
εκατοστό, εκατοστό…

 Η σχετικά άγνωστη κουζίνα της
Κούβας, έχει τη δική της ιστορία
με ή χωρίς καρύδες, αμερικανικά
εμπάργκο και Φιντέλ Κάστρο...