Κατηγορίες

Koo Club

Ο πιο ενημερωμένος οδηγός διασκέδασης και γεύσης! Από το 1997 συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις για καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπς για κάθε πόλη και κάθε νησί της Ελλάδας. Συλλέγουμε με προσοχή και παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη μόνο τις πιο «έξυπνες» ιδέες και λύσεις για φαγητό, χορό, ποτό, καφέ και dolce vita

Ξεκίνησε μέσα στο περιοδικό Κλικ, τότε που η Ελλάδα ήταν ακόμη ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της Ευρώπης (αν όχι του κόσμου). Την επόμενη χρονιά μπήκε ως ένθετο και στο ΜΕΝ, αλλά και Out of Limits. Από τον Νοέμβριο του 2001 τον βρίσκατε μαζί με το Marie Claire και το Cosmopolitan. Το 2003 έγινε βασικό ένθετο του κορυφαίου σε πανελλήνια κυκλοφορία μηνιαίο περιοδικό FREE. Με λίγα λόγια, ο Smart guide ήταν πάντοτε στα καλύτερα περιοδικά της Ελλάδας. 

Ένας περπατημένος τουριστικός οδηγός έξυπνης διασκέδασης είναι χρήσιμος όσο ποτέ. Η ομάδα τους Smart guide ψάχνει και προτείνει μόνο όσα μέρη είναι «ψώνια με την ποιότητα». Όποιος παρέα με τον Smart guide (νυχτο)περπατεί, όλα τα καλά, τα ζει.  


 

 Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.