Κατηγορίες

Koo Club

Δια χειρος - Μεζεδοπωλειο

Λασκαράτου 20Α και Πολυλά , Ανω Πατήσια (Kυπριάδου)
Τηλ.: 21 0228 0402
Facebook: https://www.facebook.com/www.diacheirosrestaurant.gr/

Περισσότερες λεπτομέρειες

"Διά χειρός" για φαγητό ή χορό, το καλύτερο, έτσι ή αλλιώς!

Η ιστορία ξεκινάει το μαζί με το 2004: Η Εθνική μας πήρε το ευρωπαϊκό, η Αθήνα το χρυσό κι εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνουμε οι πρωταθλητές στην greek type διασκέδαση. 
Η Αποστολή μας: “Να φτιάξουμε ‘παρέες’ όπως παλιά". Εμείς βάζουμε τα υλικά: Διά χειρός ποιοτικό φαγητό, καλό κρασί και μουσικές. 
Στη φιλόξενη διώροφη παραδοσιακή μονοκατοικία σας περιμένουμε για να ανακαλύψτε μοναδικές γεύσεις: Από σπιτικά burgers με σας μελιού ή καραμελωμένα λαχανικά με μπιφτέκι από ολόφρεσκο κιμά, μέχρι Μπουγιουρντί, Μεζέ του καλόφαγα, Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, Μετσοβόνε καπνιστό, καλαμαράκια και γαρίδες! Και φυσικά, κρεατικά της ώρας όπως κεμπάμπ, σουτζουκάκι, κοτόπουλο, πανσέτες πάντα νόστιμα και φρέσκα, μαγειρεμένα “Ελληνικά”.   
Και επειδή ο ήχος των μουσικών οργάνων δίνει άλλη αίσθηση. Έτσι, διοργανώνουμε και live βραδιές! Τι πιο όμορφο από την επικοινωνία; Αν γίνουμε άλλωστε μια μεγάλη παρέα θα έρθουμε πιο κοντά όλοι. 
Μέχρι σήμερα εκατοντάδες, φίλοι πλέον έχουν δοκιμάσει το “διά χειρός” φαγητό μας. Και η παρέα, συνεχίζει να μεγαλώνει...!


Νέα


Kαβάλα: H πριγκίπισσα
της Μακεδονίας

 

Aντίπαρος: Kόκορας
πάτιδο, γούνα και σούμα

 

Σύρος: Λουκούμια, χαλβαδόπιτες
και ''Σαν Μιχάλη''

          

Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι στη θάλασσα, με την αύρα της  να φέρνει πηγαία μυρωδιές  και αρώματα από την Ανατολή, με πλακόστρωτα σοκάκια και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, με ανθρώπους φιλόξενους και δοτικούς, η Καβάλα, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη που την ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή…

      

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια όμως η φήμη της τόσο για τις φυσικές ομορφιές της όσο και για την πλούσια γαστρονομική της παράδοση, ξεπερνά κατά πολύ το μέγεθος της. Μια ανάσα από την Πάρο κι όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην κουζίνα.

 Οι πρόσφυγες από τη Χίο και τη Μικρασία έφεραν μαζί τους τα μυρωδάτα λουκούμια, τις τραγανές χαλβαδόπιττες, γνωστές πλέον σε όλον τον κόσμο, αφού σε κάθε καράβι από και προς το νησί θα συναντήσετε και τους άξιους πρεσβευτές της με τα ψάθινα καλάθια τους να πωλούν σε τουρίστες και Έλληνες χαλβαδόπιτες για την λιγούρα.